Foto van den Bogaard

Frans van den Bogaard en vrienden

Op zondag 13 september 2020 presenteerde Cor Swanenberg in Perron-3 te Rosmalen in een dubbele voorstelling zijn nieuwste boek: Brabantse humor.

Hoewel Cor al meer dan zeventig boeken in of over dialect op zijn naam heeft staan, beschouwt hij zijn nieuwste product toch als de verwezenlijking van een jarenlange droom. Mede dankzij de steun van de Stichting Brabantse Hoeders, de Stichting Brabants en het Prins Bernard Cultuurfonds kan hij nu eindelijk de Brabantse dialectartiesten ‘in de picture’ plaatsen.
Tijdens de eerste presentatie mocht Jack Mikkers, de burgemeester van Den Bosch, het eerste exemplaar in ontvangst nemen.

Het was jammer dat zo weinig mensen plezier kunnen beleven aan deze bijzondere voorstelling met: Nozum, Riny Boeijen, Paul Spapens, Hein Augustijn, Frans van der Meer en Ferry van de Zaande, Rensz Gorisse, Cor Swanenberg, Henk Verhagen en Emiel Boïnk.


DIT IS PAS EEN DEEL VAN DE REPORTAGE
KOM BINNENKORT EENS TERUG VOOR DE HELE REPORTAGE


Klik op een foto voor een vergroting

©2020 FotovandenBogaard

Op deze website zijn al 293097 pagina's bekeken.
© 2011 - 2021 Frans van den Bogaard - maandag 12 april 2021 - 00:00:00 - Webdesign: Broeklandsoft - Sponsor: Frans van den Bogaard