Foto van den Bogaard

Frans van den Bogaard en vrienden

Op zaterdag 12 december 2020 vond voor de tweede keer de finale van het Brabants mooiste Kerstgedicht plaats in Cultureel Centrum De Snoeck in Lith. Het was in verband met de corona anders dan anders.

Foto's: fotovandenbogaard.nl

De winnaars

FVB 2954Ger Holtermans, Jacques van Gerven en Piet Snijders

LogoKerstLith 321

Alleen de twintig dichters waren in verband met de corona uitgenodigd. Iedereen zat 1½ meter uit elkaar en droegen bij het binnenkomen een mondkapje. De middag werd gehouden in de sfeervolle zaal van Cultureel Centrum De Snoeck. Deze dichters waren uitgenodigd om zaterdagmiddag hun inzending voor te dragen. Ze waren geselecteerd uit de inzendingen. Een jury onder aanvoering van Gerard Ulijn velde het oordeel.
De grote winnaar was dit jaar was de Valkenswaardse Jacques van Gerven. Als tweede eindigde Piet Snijders uit Asten. Derde werd de Boxmeerse Ger Holtermans. De drie prijswinnaars kregen een supermooie schaal van de hand van keramisch kunstenaar Olav Slingerland uit Lith. De jury bestond dit jaar uit Marja van Trier, Riek Janssen en Gerard Ulijn. Het niveau van de Brabantse Kerstgedichten gaat steeds verder omhoog.


DIT IS PAS EEN DEEL VAN DE REPORTAGE
KOM BINNENKORT EENS TERUG VOOR DE HELE REPORTAGE


Klik op een foto voor een vergroting

©2020 FotovandenBogaard

Op deze website zijn al 293075 pagina's bekeken.
© 2011 - 2021 Frans van den Bogaard - maandag 12 april 2021 - 00:00:00 - Webdesign: Broeklandsoft - Sponsor: Frans van den Bogaard