Foto van den Bogaard

Frans van den Bogaard en vrienden

Brabants Heem eert Jo Versteijnen met de zilveren draagspeld

Het bestuur van de Heemkundekring Rosmalen heeft Jo Versteijnen bij Brabants Heem voor-gedragen voor het zilveren draaginsigne vanwege zijn meer dan 25 jarige inzet voor de heem-kundekring.

Het verzoek werd door Brabants Heem toegewezen en op de volgende wijze gemotiveerd:

“Als blijk van waardering voor zijn grote aandeel in de beoefening van de heemkunde, met name voor het toegankelijk maken en als beheerder van het archief, als lopende encyclopedie wat betreft zijn kennis over de oude Gemeente Rosmalen en als vraagbaak voor alle leden van de heemkundekring en ver daarbuiten, alles voor deze heemkundekring in het bijzonder en voor Brabants Heem in het algemeen”

De onderscheiding is woensdagmiddag 11 oktober 2013 uitgereikt door voorzitter Giedie Heijmans, in het bijzijn van zijn echtgenote.

Deze onderscheiding werd slechts twee keer eerder aan een lid van de Heemkundekring Rosmalen toegekend: in 1999 aan Th.J.M. Derksen en in 2002 aan A.J. van de Ven.

Klik op een foto voor een vergroting

©2023 Heemkundekring Rosmalen/FotovandenBogaard

Op deze website zijn al 672579 pagina's bekeken.
© 2011 - 2024 fotovandenbogaard.nl - woensdag 19 juni 2024 - 00:00:00 - Webdesign: Broeklandsoft - Sponsor: Frans van den Bogaard